Fredag/Lördag!

Fredagen tillbringades hos mamma och poolen igen. William badar och badar och jag klippte och färga håret på mamma.  På kvällen blev det pizza och titta på talang. Wille blev såååå kär i lilla Zara som vann talang. Han ritade teckningar hela kvällen med hjärtan och hennes namn på. Hi hi, så gulligt! Åh vilka ögon hon har sa han också vid ett tillfälle...det var kärlek vid första ögonkastet. ♥



Idag lördag har jag jobbat 7-15.30. Fy viilken dag...det var hur mycket som helst. Jag har sååå ont av foglossningen nu. Tur att det bara var ett pass...

Nu ska vi äta hemmagjord wok med äggnudlar och färska grönsaker som zuccini, paprika, broccoli, bambuskott, minimajs, sockerärtor, böngroddar, vattenkastanj, gul lök och kyckling. Mums... Ska äta tidigt idag för i kväll ska vi svulla med kräftor, gott bröd och ostar.

Nu ska jag lägga mig raklång en stund sen ska vi åka och handla allt mys.

Trevlig lördag!

Torsdag!

Jaha, fick en en super kramp i vänstra vaden i natt igen. Fick väcka Marcus som måste häva den åt mig. Vad mycket krämper en del måste genomgå under graviditeten! Ser ut som en tomat också och är öm på hela kroppen. (Dock självförvållat)
Grabbarna har precis åkt till skolan, jag har smörjt Wille med solkräm överallt, så nu är han superskyddad. Han har dock också ont i dag, i sina axlar.
Jag ska ner nu och kolla om det finns tvätttid. Behöver tvätta lakan och handdukar. Sen blir det nog skugga för mig idag. Wille vill bada...så klart! Tänk om man kunde ha en sådan där hud där man bara blir brun direkt utan att bränna sig....

Tjo flöjt

Bränd, bränd och åter bränd!

I dag har jag bränt mig. F*n man känner det ju inte förrän nu på kvällen...ser ut som en kräfta. Wille har bränt axlarna trots skydd. Har vart ute hos mamma och legat vid poolen och grillat hamburgare. Wille badade som en galning...inte jag...det får vara mer än 20°  som det är nu om jag ska i. Wille och jag har räknat ut att vi har cyklat mer än 1,6 mil idag. Till  skolan och hem = 2 km. Till sjösa och hem = 9 km. Och till karaten 5 km.  Nu har jag ont...som attan överallt. Har haft lätta sammandragningar också....måste ta det lugnt!
Efter karaten åkte vi till Max...åt dock kyckling..eftersom jag ätit hamburgare redan idag.

Nu ska jag ta en svalare dusch...sen smörja mig ordentligt på min ömma brända kropp. Sen är det Greys på tv.

Somnar nog som ett barn i kväll...

Kramiz

        

Precis kommit!            Wille direkt i...              tränar på att ro..              mommo tar bort sticka


Min Morsdag!

Glömde berätta om min härliga morsdag.♥ Jag fick en jätte fin vit korg av Wille (som passar jätte bra att ha mina inredningstidningar i), och där i låg en skvaller tidning, en inredningstidning, massor av mitt favvo godis som är bl.a.djungelvrål, polly (en ny sort som heter cocos och hasselnöt, såååå goda) och zoo, en bukett av stora vita härliga rosor och ett jätte gulligt kort. Perfekt present, tack så mycket min Wille (Marcus). En present med tanke bakom, och det betyder mycket! Så jag tillbringade en stor del av min dag i soffan läsandes och ätandes på praliner, precis som man ska få göra på morsdag! Till middag fick jag min älsklingspasta serverad på balkongen, mums mums.

Tjo flöjt!!

Måndag!

I dag efter jag lämnat Wille i skolan åkte jag på vattengympa igen, mycket skönt och behövligt. Sen åkte jag till arbetsförmedlingen och fixade med papper. När jag kom hem sa jag till Marcus att jag var sugen på en picknick för det var så härligt varmt ute. Så vi tog med oss filt,  hämtade Wille i skolan, åkte och köpte varsina bagetter med skagenröra, dricka, chips och wienerbröd och åkte och la oss på vallarna. Det var så sjukt varmt att man var tvungen att klä av sig. Wille sparka lite fotboll och jag och Mackan läste en varsin tidning. Sen somnade jag, det var sååå skööönt!

Efter det åkte vi till Willys och veckohandla, så nu finns det en massa gotti gotti hemma. Och med gotti gotti menar jag så klart min nojja på en massa frukter...

Marcus ska i väg och jobba natt, så det blir bara lille Willen och jag hemma idag. Jag har lovat en lååååång läsning idag när han ska lägga sig....sen när han somnat är det bara för mig att ställa mig och laga pannkaka. De ska på orienteringsutflykt med skolan i morgon och ska ha matsäck med sig.

Nu ska jag lägga mig och gosa med mannen min innan han drar iväg.

Kram kram

Till min Marcus...

Denna låt stämmer så bra på oss älskling. Från mig till dig... Jag älskar dig sååå mycket♥


Veckan som varit...

Jaha, ytterligare en vecka har gått. Shit vad tiden går fort, och min mage växer med den.
I måndags lunchade jag på fik@ med Malin och lilla Melvin. Tänk att den lille redan har hunnit blivit 3 månader...sååå söt också. Vi käkade någon sort fisk som tydligen skulle vara haj, det var gott. Sen gick vi på stan och jag shoppade en jätte fin tunika på Vero Moda. Jag drog också runt på Melvin i barnvagnen, för vi ska köpa en lika dan vagn. Den är så snygg och så jäkla smidig....min kära vagn BugaBoo Cameleon.


I tisdags var vi på Husexpo i sthlm. Vi har bestämt att i ska bygga nytt istället för köpa. Det är lika dyrt typ.
Mitt dröm hus finns där....Heter kungshus (kungsholmen) vill haaaaaa :o)

     

  

I onsdags var jag på stan med Helena och lunchade på birgers. Käkade toast med mozarella och parmaskinka. Då hände det något mycket pinsamt...jag satte i halsen och började tok hosta. Ni vet så där så man får panik och det hjälper varken att dricka eller hosta. Man får nästan uppstötningar och tårarna sprutade. Fy så skämmigt, man kvävs nästan hellre ihjäl..varför är det så? Att man skäms när man sätter i halsen och nästan håller på att döööö...

I torsdags var jag med Wille och hans klass på utflykt. Vi hade matsäck och det var tipspromenad. Vädret var kanon och det var jätte mysigt...senare på kvällen  vid halv fem tog vi bussen till Vagnhärad, skulle möta upp Marcus på jobbet när han slutade kl 18.00. Utanför hans jobb så finns det en minimotorcykelklubb + bana. Eftersom Wille åker det så tänkte vi bli medlem där och köra  minst en gång i veckan. Väl där var det stängt :o(  Men Marcus ringde upp ägaren som bodde i närheten och vi fick nyckeln så vi kunde köra ändå. De hade glömt ändra öppetiderna på grinden som nu skulle bara vara på söndagar. Så vi körde hela kvällen med en paus för att klämma ner en pizza. Wille gjorde sin första rejäla vurpa också...fy f*n vad rädda vi blev. Jag trodde jag skulle få missfall...men Marcus var snabbt på plats och Wille var oskadd. Ganska skönt att Marcus jobbar på ambulansen, det känns tryggare...(säger jag som är sjuksköterska, men jag är inte van vid akuta skadeplatsolyckor, så det såå)

I går var jag med syrran i Linköping och tok shoppade...Handla en massa kläder till wille, shorts, t-shirts, linnen, keps etc. Ja så klart och lite till mig själv också, klänning, jätte snygga mamma shorts i jeans, leggins.
Brevid ligger ju Ikea också, så där var vi ju förståss. Blev tavelramar till mina bilder jag har förstorat, förvaringsboxar, rullgardin, doftljus etc. Gick lite pengar...hmm.

I dag lördag skulle jag överraska att hämta Marcus på jobbet kl. 08.00 när han slutade sitt dygnspass (det är 5 mil dit). Var ändå vaken sen kl sju, och då slipper han ju ta bussen hem. När jag precis kommer fram så möter jag ambulansen och de hade fått larm precis. Guuud vad retigt. Jaa, så det var ju bara att knalla in på station och sitta och tjattra med hans kollegor i en timme och dricka lite kaffe. De e så trevliga så tiden gick visserligen fort. Och min älskling var så tacksam när han kom tillbaks...

Nu ska vi göra i ordning oss och dra till Katrineholm. Marcus ska på klassfest med hans gamla klass. 10 år har redan gått. Och vi gräsänkor till dessa män ska käka middag i hop (Danijela och lillen elvira, 

 
samt en kompis till henne som heter Sandra) och kolla på melodifestivalen. Sen ska jag köra hem i natt för Marcus jobbar dag i morgon. Stackaren, fick inte tag i en vikarie. Så det blir nyktert idag..och lika bra e det tycker han för han har jobbat mycket i natt och är rätt seg i kolan.

I morgon är det Mors dag♥ Så grattis alla mammor!

På återseende..Kramiz


Ps. Sänder massor av kärlek  och pussar till mitt syskonbarn Filippa som fått magsjuka! Fick jag precis veta genom MSN.  Moster kommer ut med nyponsoppa och rån snart. Krya på dig hjärtat ♥ Ds.


SNART ÄR DET DAGS LILLA SYSTER!!

                             

         STEFFIS snart vankas det student. WIIIIIIII :0)   Mindre än 1 månad kvar....
                                             Det ska bli jätte roligt tycker jag, börjar det bli lite pirrigt??
 Minns att man såg fram emot det sååå mycket, men samtidigt var det lite sorgligt att lämna vänner och den skyddade verkstan som  faktiskt skolan är. Nu ska du ut i verkligheten...på egna ben.

GRATTIS I  FÖRSKOTT ÄLSKADE LILLA SYSTER MIN....SNACKA OM ATT DU SKA FIRAS!
                                                                      DU ÄR SÅ DUKTIG!!

                                                                    
                                                                                                                                                  



REGN, REGN, OCH ÅTER REGN!

Det regnar hela tiden och det är riktigt tråkigt...vad ska man hitta på att göra denna helg? Nu börjar alla måsten krypa på en...vad man borde ta tag i här hemma...men äh vadå? Kan man inte bara kura ihop sig i soffan med familjen och se bra filmer och äta gott bara...jo så får det  kanske bli.

I går kom jag äntligen i väg och klippte mig. Har inte klippt mig sen oktober..hallå!! Det var långt nu, och det var skönt att klippa av det igen till min älskade page frisyr. (När jag får för långt har jag bara en tråkig toffs uppsatt)

Hmm, perfekt ikea väder egentligen.....men dit skulle jag inte få med Marcus idag tror jag..dessutom ska jag dit med syrran på fredag...då e det löööön :o)  och så ska vi shoppa lite kläder och luncha. Ska bli kul. Dessutom är vi barnfria då också och det underlättar ju en del.

I går kom också bilder jag har beställt på förstoring, 5 olika med  mått  30x40 cm...jätte fina. Ska bara köpa ramar till...

Nu säger Marcus att han ska ut till båten och ösa den...jaaaa vad kul!......NOT!  Finns det verkligen inget roligare...snyft :o(

Ha en trevlig helg, trots allt regn!
Kram





Oj oj, en vecka har gått...

Ja hopp, jag har inte skrivit på en vecka. Har ärligt talat inte haft någon lust.. I torsdags jobbade jag, i fredags jobbade jag, i lördags jobbade jag och i söndags jobbade jag. Skojja attt jag har var helt i hjäl :o(

Jag mådde pyton av att jobba så mycket, tråkigt men sant. Inte så smart att börja så efter en heltidssjukskrivning. Nu är jag sjukskriven 75%, läkaren tyckte jag var dum som jobbade på så hårt när jag mår som jag gör.
Och jag håller med så här i efterhand, men jag saknade det sociala umgänget man får av att jobba.

Nu är jag dunderförkyld. Har ont i huvudet, är täppt i näsan och har ont i halsen... Lill knatten har vart sjuk en vecka nu och varit jätte hes. Nu är han bra men låter fortfarande som han är i målbrottet ha,ha! Så därifrån har jag fått min förkylning...

Annars så har vi budat på ett hus, men det gick för alldeles för mycket pengar. Helt sjukt mycket och definitivt inte värt det.  Så nu har vi bestämt  oss för att bygga nytt i stället. Man kommer upp i de priserna i allafall på hus här och då är det roligare att flytta in i ett sprillans nytt. Så nu ska det letas olika modellhus och sen ska vi räkna på det. KUL!!

Vi har också vart hos barnmorska idag. Lyssnat på hjärtljud, tagit prover etc. Det är alltid lika mysigt!! ♥ 

På fredag ska jag klippa mig..äntligen! varför låter jag det gå så länge?? Ska bli mycket skönt...det får bli en dag där jag bara rår om mig själv.

Nu ska vi äta glass jag och Wille. Marcus jobbar natt...sen e han ledig en vecka wiii :o)

Bye

Onsdag!

Sitter och funderar på vad jag ska skriva...

Wille killen e frisk idag. Vette sjutton vad han hade i går morse för feber topp??
Men glad för hans skull att han blev frisk för de skulle ha så roligt med skolan idag, bla. kolla på uppträdanden i biblioteket etc.

Själv ska jag i väg till AF. Ska skriva en handlingplan... är sjukskriven 50 %  p.g.a foglossning men ska jobba resterande. Är timanställd på IVA nu och har fått 6 pass redan denna månad, vilket e mycket bra! Men till AF måste man traska ändå...suck!

I dag fylls också hela lägenheten känns det som med fiskargrejjer...Marcus ska ut på flugfiske premiär i morgon med en kompis, så då ska ju hela utrustningen ses över..och det ska bindas flugor...etc. etc.

Vi ska också till banken idag....hmm...det e lite hemligt. Men kanske är det ett hus på gång ;o)

Tjingeling

Tisdag..lillkillen är sjuk!

Lille Wille är hemma sjuk idag! När vi väckte honom i morse var han kanon varm och gurglig i halsen!
Men med alvedon nu så är han som vanligt igen, hoppas att det bara var något litet och tillfälligt...

image70

Jag ska pyssla om dig i dag mammas  lilla älskling! Du har önskat plättar till lunch och det ska du få, så klart med glass och sylt till. Sen ska vi bara spela spel, rita och annat pyssel där du håller dig lugn så att du kryar på dig fort!



ÄLSKAR DIG UNGEN MIN...

Måndag!

Var på vatten gympa för gravida på sjukhuset i morse. Gud så skönt det var! Men det var verkligen träning, så i morgon kommer jag garanterat ha träningsvärk så otränad  som jag har blivit efter min sjukperiod. Har dessutom kommit upp till frikort, så nu har jag gratis sjukvård och sjukgymnastik inkl. vattengympan t.o.m oktober...YES!

Sen så var jag och fika på Hellmans med en kompis som bor i London som var hemma på besök. Jätte trevligt, massor att prata om...tror jag det...har inte setts på 1,4 år. FY vad tiden går fort...har ju mail kontakt men det e inte samma sak. I sommar den 23 augusti så gifter hon sig desutom, ska bli riktigt kul att få gå på bröllop. Kommer vara stor som ett hus , men men!
Vi pratade även om att jag och Marcus måste hälsa på dem i London snarast, innan jag inte längre får flyga. Så nu ska det kollas biljetter och planeras för en liten london tripp, kul för jag har aldrig vart där!

Nu sover knatten och jag är suuuuper trött jag med. Ska tigga lite rygg massage av älsklingen...innan jag kryper till sängs.

Natti Natti

Mycket lyckad födelsedag!

Dagen började med att vi väckte Marcus med sång och paket vid nio tiden! Han fick snus och strumpor av Wille och av mig fick han en Nike T-tröja och en svart Puma zip jacket. Uppe vid köksbordet var det färdig dukat med en härligt stor frukost bestående av scrambled eggs och bacon, juise, mackor, gott pålägg och kaffe. Dessutom fick han 15 röda rosor också....
Vi åt ordentligt sen packade vi korv med bröd, bullar, saft och kakor och begav oss ut till båten som Marcus hade önskat om det var sol...
Vi åkte ut i skärgården och tänkte pröva pimpla strömming....och skojja att vi fick strömming!!!  (En halv hink)

     


Tiden gick dundrandes fort på sjön och vi åkte hem vid tre tiden. Mycket nöjda med vår båttur...

Vi dumpade av strömmingen hos mamma som blev mycket glad!  Mycket roligt att fiska tycker vi men sen ger vi helst bort det...

Vid fem snåret kom Marcus föräldrar på middag och fika.  Vi åt pastasallad och sen björnbärs paj. Marcus hade avsagt sig släktkalas på sin födelsedag men så klart kan man inte hindra sina föräldrar om de vill komma. Han fick pengar och blomcheckar och blev mycket nöjd och glad. Sen så mös Marcus och jag i soffan på kvällen innan vi kröp till kojs. Mycket trevlig dag! ♥


Grattis Våran Älskade...

Grattis MIN älskade livskamrat och bästa vän på din dag idag!
Grattis världens bästa pappa!!
                                                            ♥ VI ÄLSKAR DIG GRÄNSLÖST MYCKET!! ♥

image66


Snart ska mina snuttisar hem!

Det har varit jätte mysigt att ha mina syskonbarn sovande hos oss, alltid lika roligt!
Snart ska de dock hem...snyft...de ska på dop !
           
   Kusinkort                  Bada bada                          Sitter på bordet                Bolimompa                Nybadade twins
             

God natt                 Sov gott                Vill ha mössa                   Bandy proffs              Morgon barnprogram

I dag på dagen ska vi till katrinholm och hälsa på vänner som vi inte sett på evigheter, det ska bli jätte trevigt.
Kvällen kommer spenderas i hemmets lugna vrå med god mat och mys.
I morgon fyller min älskling ♥ Marcus år och han ska få frukost på sängen och bli ompysslad hela dagen. Hoppas det blir bra väder...för då vill han ut med båten och fiska med picknick. Får hålla tummarna...

återseende

Grattis Filippa!

Grattis mosters gullegris på din namnsdag önskar vi alla! Vi älskar dig ♥
image50   image51   image52

I morgon kommer de!!!

I morgon fredag så ska vi äntligen få ha mina syskonbarn Elwin och Filippa igen...och de ska sova över!
Så jäkla gosigt och mysigt...
      Och enligt syrran så längtar dom med...ses i morgon gullgrisar!

Valborgskvällen var trevlig, det slutade regna (varför ska de alltid regna på valborg??) och vi var ute och käkade innan. Brasan var stor och fin och jätte mycket barn som sprang omkring och lekte. Vi tog lotter och Wille den lilla
turgubben vann lite godis. Vi åkte hem kl 21.30 och då var det bäcksvart ute.

I dag jobbar Marcus dag..igen...  Jag går runt och grejjar i lägenheten och wille har åkt med en kompis och hans familj på utflykt, han ska sova över där idag också. Han är jätte glad och jag för hans skull =o)

I bakgrunden nu på tv är det madicken på tv 4. Jag bara älskade den jag var liten, jag och storesyrran såg den ofta ofta. Pilutta dig... (till Elwin och flipp)

RSS 2.0