Jag är helt förfärad....

Min älsklingsserie days of our lives har jag följt i över 13 år. Den är så sjukt löjlig så den blir bra och totalt beroende framkallande...

Och nu kunde jag inte låta bli att tjuvkika på youtube på kommande avsnitt några år i framtiden...buäääääää......vad ledsen jag blir dumma dumma serie!

Det kommer hända så mycket konstigt så jag blir galen....fel människor blir i hop en massa dör på riktigt och de byter ut skådespelare som man inte kan förlika sig med...buääääää :0(
Jag vet...så här har det hållt på genom alla år och man vänjer sig och köper det mesta...men nu var jag oförberedd...

Kommer jag sluta följa denna nu?????

Nope, kan inte...

//fru Wallin


Me like :o)


Fredag...

I dag har vi vart och tittat till båten...fick ösa lite hehe. Hämtat vår kanot från mamma och lämnat den ute hos en kollega till Marcus som har en stuga vid havet.

Jag har också handlat present till min systerdotter Olivia som skall firas i morgon i sthlm. Hittade också söt tröja åt Oliver och ett tufft svart nitbälte åt Wille. Han blev super glad, han älskar ju sånt där. Han har ett i silver redan, och de skall hänga lite på sniskan , inte sitta i fållorna etc. etc. Jag hajjar inte alltid hur det ska va... Men han är bra modemedveten och har verkligen känsla för stil. Nu ska han på sitt första skoldisco och håller på att göra sig snygg. Hi hi, det är så kul att titta på han när han håller på och fixar. Snygg blev han allt...

   

Jag:  - Kan du inte le lite?
Wille:  - omää mamma, jag ska ju se tuff ut...
Jag:  - hmm...kan jag inte få ett med ett litet leénde bara då?
Wille: - Jaha, ok då!



Tack Wille...för att du försökte i alla fall...hihi.

Nu ska jag sätta mig och scrapbooka ett kort till min systerdotter för i morgon...

Trevlig helg!

//fru Wallin :0)



Till dig Wille som älskar Metallica, och är så duktig som lärt dig spela denna låt på gitarren. Du är bäst, Älskar dig ♥

Onsdag 19/11 -2008

Marcus hade jobbat natt och kom hem vid halv nio. Då fick jag 30 st underbara rosor, massor av olika choklad och en skvallertidning. Detta för att jag hade namnsdag, vårt släktnamn Elisabeth. Tack älskling, du känner då mig!
Precis vad jag behövde...först ett varmt bad på kvällen, sen lägga mig i soffan, läsa tidning och käka choklad efter barnen lagt sig!
Har en så sjukt stor mani på choklad just nu... inte bra, inte bra.



Jag plockade upp Helena vid nio tiden och då åkte vi till Stigtomtas öppnaförskola. De har så mysigt med frukost på onsdagar och fredagar. Man får nybakat bröd, ägg, fil, yogurt, olika juiser, kaffe, te, ost, skinka, korv och olika grönsaker. Allt detta för ynka 10 kronor. Det var jätte trevligt, träffade Malin och Linda som var där med. Och en kollega till Marcus faktiskt som heter Camilla. Efteråt brukar en del mammor gå en långpromenad. Men vi fick inte plats med Helenas vagn också i min bil, så vi åkte in till stan istället och tog en sväng på stan. Shoppade barnkläder bl.a. och syndade på Birgers café. Tur att Helena är som jag... säger inget mer hi hi.

På eftermiddagen började det toksnöa, riktiga kalle anka flingor. Det blev helt vitt ute, Wille var helt överlycklig. Det var bara att sätta sig i bilen och åka och köpa termobrallor. Och idag ska vi köpa ett par rejäla skor.

I övrigt var det en vanlig onsdag kväll som bl.a. innehöll Willes karate, läxläsning och choklaaaaaad ;o) 

// Fru Wallin

Grattis våran älskade Oliver på 2 månaders dagen!!

Du växer så det knakar och varje dag med dig är ett mirakel och en gudagåva! Ditt underbara leénde smälter antarktis!!!
♥Vi älskar dig ditt lilla charmtroll♥


Fars dag!

Då jobbade Marcus till klockan 18.00. Var hemma vid halv sju. Då hade William och jag tappat upp ett skumbad, tänt ljus och ställt dit en öl och chips. Där mös han länge....
Under tiden förberede vi förätt som bestod av toast skagen. Till middag fick han ost och bacon fylld köttfärsbiff med klyftpotatis och kall sås bestående av cream fraishe och thai sweet chili.
Han fick present av Wille som han gjort och valt själv, nämligen en pärlplatta han kämpade med hela degen som Marcus ska ha som underlägg till kaffe koppen och 2 dosor snus hi hi. Också ett hemma gjort kort där wille skrev: Älskar dig pappa från William och Oliver och grattis på fasda. (Det är så gulligt när han ljudstavar fram orden)
Marcus var mycket nöjd med sin Fars dag :0)



VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!


RSS 2.0