Julen Och lite efter det...

Nu har det gått en vecka nästan sen julen. Vad tiden går fort... Men så skönt det har varit med all ledighet tillsammans. Julen blev toppen!

Dagen innan gjorde vi det sista julpysslandet. Vi lyssnade på julsånger, slog in paket, hängde upp julstrumporna, drack glögg, åt av knäcken vi lagade och njöt av doften från apelsinerna när nejlikorna sattes i.  Vi glaserade även lite hjärtpepparkakor med vackra silverkulor på. De jag gjorde skulle vi ha till bordsserveringen. Ja, vi lät helt enkelt julstämmning infinna sig till fullo... Speciellt när karln i huset satte på julstjärnan på toppen ;0)

    

På Själva julaftonen vaknade Marcus och jag först av alla...trodde faktiskt Wille skulle vakna först!
Vi låg och småpratade ett tag, sen hörde vi Wille ropa...-Mamma, -Pappa, -Jag är vaken nu...
Ha ha, -ja men kom ut då älskling, ropade vi tillbaks.

Ja, direkt till julstrumpan blev det av..så klart. Och så spännande det va med alla klapparna under granen som vi la ut dagen innan när Wille somnat... Han blev väldigt glad när han läste att det stora var till han...började det anas ugglor i mossen vad det kunde vara då??
Sen åt vi en härlig frukost. Julgröt och skinkmacka förståss. Sen tog vi det bra lugnt, Små pysslade och förberede dukning etc, Wille spelade tv spel som han fick i strumpan..tony hawk skateboard nånting... Inte min smak direkt..men Willes och Marcus...varför kan inte sonen gilla the sims typ...?

   
                                                                       Tack för att du hjälper mig öppna brorsan!
 
                                                                   

Så här blev dukningen...

    

Sen kom våra föräldrar kl 14.30. Ljus överallt var tända, brasan och julmusik i bakgrunden. De bjöds på en fördrink och alla fick ett varsitt hemmagjort hjärta med ens namn broderat på. Det skulle man hänga i granen, en kul grej tyckte vi för att de skulle känna sig ordentligt hemma & välkomna!

        

Sen blev det glögg och pepparkakor till Kalle Anka...

 

Sen kom tomten... Vem var det mån tro?

   

Sen öppnade vi julklappar....fick en massa fint. Wille fick Bl.a. Guitarr hero world tour av oss. Och gissa om det är kul... (Jag spelar gärna trummorna)...han fick mer tv spel, pyjamas, star wars lazer svärd, puzzel, kalsonger, påslakan, posters, etc. etc. Vi fick fina påslakan, resecheckar, jag fick super duper fina lovika vantar i svart, Marcus fick en länspump. Oliver fick massor av fina POP kläder, leksaker, snuttefilt etc.

Sen åt vi, och åt, och åt, och ja...ÅT! Och mös resten av kvällen med en massa gotti gotti...

      

 

Tack ALLA för en supermysig jul. Detta gör vi om...PUSSAR ♥


Ja, sen har vi vi bara tagit det lugnt...
Var hemma hos Helena, Steed & Riley i lördags. Blev bjudna på hemmagjord pizza, snacks och godis. Kollade på kung fu panda..ha ha den var jätte kul! Tack kära vänner för en supermysig kväll...
Och tråkigt att ni nu i dagarna har blivit förkylda....krya på er nu!

    


Som ni ser på sista bilden så lånade Oliver Rileys Razer gåstol...han blev väldigt avis...

Så dagen efter for vi för full hals till Norrköping och köpte en likadan..och en matstol man hänger på bordet.
Han blev mycket glad och nöjd...

   

SLUTLIGEN ÖNSKAR VI ALLA EN GOD FORTSÄTTNING OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0