Oj, vad tiden flyger iväg!

Har inte bloggat på över en vecka...nu måste jag ju summera allt...

På min födelsedag den 3:e december, väcktes jag av frukost på sängen och sång av mina kära. (Marcus var ledig denna dag) Jag fick ett underbart hemmagjort armband av Wille och en fin fin teckning. Av min kära make fick jag en stor vit korg fullt med läckerheter...I like. Det var handkräm, fotkräm, kroppslotion, badsalt, ett par jätte mjuk mjuka strumpor, fina och sköna underkläder och CHOKLAD! Hela dagen fick jag bara VARA. Fick ett härligt skumbad med levande ljus, sen fick jag en helkroppsmassage. Satte på mig de nya underkläderna, mysstrumporna och myströja och la mig i soffan och läste. Fick en riktig mysmiddag, film och snacks. Precis en sådan dag som jag älskar, kunde inte bli bättre. Pricken över i:et var att Marcus sa att en del av presenten var att jag bara behöver ta fram krämerna så skulle jag få massage när jag ville...kroppskrämen var väldigt dryg och kommer räcka lääääänge he, he.

Av mamma fick jag jätte fina kläder från Gina Tricot, och av mina svärföräldrar fick jag resepresentkort och en fin julgrupp. Tack mina älskade, Mammis och Conny & Ireén.

Det har bakats lussebullar, och pepparkakshus. Vi har fotat julkort som snart ska skickas ut.



Vi har vart hos David och Maria i Trosa.  (David är Marcus kollega) De har en son i Willes ålder och en liten kille några månader äldre än Oliver. Vi fick glögg, god lasagne och sen gick vi på Trosa julmarknad, jätte mysigt. Kikade in på choklad och marsipan huset, nam, nam ,nam... Och de hade så mysiga affärer där. Det är riktigt mysigt i Trosa.

I måndags var vi uppe i Sthlm med Helena & Steed, Magnus & Anna och Magnus syster. Vi lunchade, kollade i affärer och gick på gamlastans julmarknad. En riktigt mysig och trevlig dag :0)
Köpte också kläder till ollie, kunde inte låta bli. Små cheap monday jeans och en Mexx tröja i hans lilla stolek, söta va?

   

Det har också hunnits med Öppnaförskolan i fredags och idag i Stigtomta. Och lussefirande med sång i Nicolaisförsamling i går. Alla barn var utklädda..så gulligt. Efteråt bjöds det på gröt, men jag gick ned på stan och fikade med Helena och lilla Riley.

  

I går hade också Wille avslutning med sina karate kamrater. Vi var på Rosvalla och bowlade. Super roligt tyckte Wille som slog en stright...bra Wille!

 

Hmm, what else has happen....massor men orkar inte skriva.
Marcus har jobbat dygn i går och natt idag... saknaden är stooor men han är sedan ledig en hel vecka..Nice.

På fredag ska Marcus & Oliver, Steed & Riley med Öppnaförskolan till tomteland på kålmården. Själv ska jag nog  passa på att gå på stan i lugnan ro och bara vara...

Har också ett projekt på gång, har vart på stan med mamma idag och köpt grejjer till att sy hemmagjorda julstrumpor till barnen. Jag och symaskinen är väl inte direkt bästa vänner..har ju en duktig Mamma och svärmor som gärna ställer upp och syr.
Men nu fasiken ska jag banne mig klara av att göra en julstrumpa till mina barn, Ska även brodera deras namn på....
Kom faktiskt på nu att det är detta jag ska göra på Fredag! Bilder på strumporna kanske läggs ut sen...hi hi, beror på resultatet. Ska även sy uppstoppade hjärtan och brodera in våra namn på och hänga i granen.

Till jul har vi bestämt att fr.o.m. nu så ska vi börja fira jul hemma. Egna traditioner på hemmaplan med våra barn.  Vill inte längre resa i väg och sova borta, eller ha det där måstet att fira varannat år med respektive familjer. 
Så i år sa vi att vi börjar fira hemma och de som vill får komma till oss. Hur bra som helst, för nu kommer både min mamma och svärföräldrar till oss på julen. Så  nu får vi bådas föräldrar här, och då blir också Wille så glad :0)
Ska bli super mysigt. Vi ska ha knytis, så då får man ändå mammas inlagda sill och svärmors goda janssons frestelse. :0)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Måste blogga oftare känner jag så att jag slipper skriva så mycket. kommer ju inte i håg allt heller!

♥Slutligen och det viktigaste....GRATTIS VÅR ÄLSKADE BÄSTA OLIVER PÅ DIN 3-MÅNADERS DAG  I DAG! HURRA HURRA HURRA!! ♥




// isa





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0