GLAD LUCIA!

I förrgår klädde vi faktiskt granen. Har aldrig gjort det så här tidigt, men jag och Wille satt och diskutera att julen faktiskt är så kort. Det är ju nu så här innan jul, med all planering, pyssel, glögg, lussebuller, adventsljus etc. som är så mysigt. Spänningen, förväntningarna och julklappshögen som växer under granen...ja det är ju det som är myyys faktor på hög nivå. Så JA, det fick bli gran tidigt i år. För redan efter jul börjar man bli less på det, och efter nyår åker granen helst ut...så vi njuter nu. Vi sprejade faktiskt granen med snösprej och det vart riktigt fint! Ser frostig ut..riktigt verkligt och läckert.

  

I går bakade jag lussebullar igen, de tar slut fort så det är bara att baka på :0)
I veckan som kommer så ska vi göra julgodis och annat julmys. ...Mitt projekt...julstrumporna är sydda och nu håller jag på att brodera in namnen. Det är ett jättejobb må jag säga, men resultatet blir superb! Bilder kommer när de är klara.

I dag har det mysits med långpromenad, sett Nyköpings Lucia i st: Nicolaikryrkan, ätit tacomiddag och nu smaskas det godis framför tven.

          

HA EN BRA LUCIA...10 DAGAR TILL JUL!



♥VÄRLDENS SÖTASTE PEPPARKAKSGUBBE♥

Kommentarer
Postat av: Maken

Hej älskade fru! Nu sover nog ni och jag sitter ute på en ö i mörkret och undrar hur dum i huvudet man får bli för att lämna er och en gosig och varm säng för att sitta i total mörker blåst och kyla allt bara för att jaga?! Älskar er och längtar hem...

2008-12-14 @ 07:52:16
Postat av: Maria

Jag håller med. Det var en väldigt söt liten pepparkaksgubbe :)

Kram från oss i Trosa

2008-12-19 @ 17:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0